Shiraz

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Homa Shiraz, ARYOBARZAN SHIRAZ en Setaregan Hotel drie van de beste goedkope hotels in Shiraz. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Shiraz zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Shiraz?

9,8
Fans van geschiedenis
7,1
Avontuurlijke Reizigers
6,4
Kunstliefhebbers
6,0
Zakenreizigers
6,0
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (77)
irantourcenter
irantourcenterShiraz
14-08-17

De beste tijd voor een bezoek aan shiraz is april en maart Wanneer u het sinaasappelbloesem kan ruiken en genieten van de aangename weer. Als je graag een ervaring van Iran en shiraz hebben, kunt u terecht op onze routes: http://www.irantourcenter.com/tours/1/iran-cultural-tour/default.aspx

Harold
HaroldBrooklyn
19-05-14

Deze historische stad is zeer beheersbaar naast Teheran - beloopbaar en er is relatief weinig verkeer. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn allemaal op loopafstand van elkaar. Ver van de hoofdstad, dit is niet een religieus centrum en het meer ontspannen en liberale sfeer is meteen duidelijk alleen gebaseerd op hoe mensen gekleed.

IRTouring - Iran Tours
IRTouring - Iran ToursIsfahan
19-05-14

Shiraz, een aanrader voor een reis naar Iran, Shiraz is een gemakkelijk hanteerbaar kerngebied van de Perzische cultuur met de meest gastvrije mensen en Persepolis en Pasargadae als Architectural edelstenen, voor tochten naar Shiraz: http://www.irtouring.com

Golnoosh Akbari
Golnoosh AkbariTeheran
06-01-17

Shiraz is bekend als de stad van de dichters, literatuur, wijn en flowers.Shiraz is de zesde meest bevolkte stad in Iran en is de hoofdstad van de provincie Fars, Shiraz is gelegen in het zuidwesten van Iran. Shiraz heeft een gematigd klimaat en is een regionaal handelscentrum voor meer dan duizend years.It wordt beschouwd als een van de oudste provincies van het oude Persia.Shiraz staat bekend als de stad van dichters, tuinen, wijn, nachtegalen en bloemen geweest. De ambachten van Shiraz bestaan ​​uit ingelegd mozaïek werk van driehoekige ontwerp; zilverwerk; tapijt weven en het maken van de tapijten genoemd gilim en "jajim" in de dorpen en onder de stammen. De tuin is een belangrijk onderdeel van de Iraanse cultuur. Er zijn veel oude tuinen in Shiraz zoals de Eramtuin en Afif Abad tuin. Shiraz is er trots op dat de moeder land van Hafiz Shirazi, Shiraz is een belangrijk centrum voor de Iraanse cultuur en heeft een aantal bekende dichters geproduceerd. Saadi, een 12e en 13e eeuwse dichter werd geboren in Shiraz. Hafiz, een andere beroemde dichter en mysticus werd ook geboren in Shiraz. Een aantal wetenschappers ook afkomstig zijn van Shiraz. Qutb al-Din al-Shirazi, een 13e-eeuwse astronoom, wiskundige, arts, fysicus en wetenschapper was van Shiraz.

Plan een reis naar Iran