Teheran

20 jan. 2019 - 21 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Homa Teheran, Parsian Azadi Hotel en Hotel Espinas drie van de beste goedkope hotels in Teheran. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Teheran zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Teheran?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,0
Fans van geschiedenis
7,4
Kunstliefhebbers
7,4
Luxe Reizigers
7,3
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (179)
Ali Narimizadeh
Ali NarimizadehLos Angeles
19-01-16

Ik ben opgegroeid in deze stad, dus ik ben er vrij vooroordeel over de stad. Geweldige stad met mooi weer (als je de vervuiling uit te sluiten) kunt u in de stad tijdens elk seizoen en nog steeds genieten van de stad!

soufia
soufiaTeheran
13-08-15

Culturele Transition: Karim Khan-e-Zand Av Karim Khan-e-Zand Avenue is een van de oudste en belangrijkste in mijn hoofdstad. Dit Avenue is gelegen aan de oost-west tussen Haft-e-Tir sq. En Valiasr sq. De naam van de Avenue is een verwijzing naar Karim Khan Zand, de stichter van de Zand-dynastie. Juwelier winkels en Publisher's boekhandel ligt in deze straat naast café-winkels. Bekijk meer kenmerken van de laan in http://gilmez.com/?p=613

Mosi Aab
Mosi Aab
19-07-14

De Azadi Tower (Perzisch: برج آزادی, Borj-e Azadi; vertaald: Liberty Tower), voorheen bekend als de Shahyad Aryamehr (Perzisch: شهیاد آریامهر; Engels: Koning Memorial Tower), is het symbool van Teheran, de hoofdstad van Iran, en markeert de westelijke ingang van de stad.

Harold
HaroldBrooklyn
15-08-17

Teheran ver overtrof mijn verwachtingen en blies door veel van de stereotypen / misverstanden die ik had over Iran. Deze geweldige stad heeft het verkeer dat Manila rivalen, maar is een fascinerende microkosmos voor het land en het stedelijk centrum. Grote, bruisende, en verfijnd. Ik was hier slechts voor 2 dagen, maar kon makkelijk verbleven veel langer. Een van 's werelds grote steden en niet als intimiderend voor westerlingen als je zou verwachten.

Plan een reis naar Iran