Tel Aviv

16 jan. 2019 - 17 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn White Villa Tel Aviv Hotel, Renaissance Tel Aviv Hotel en InnTLV drie van de beste goedkope hotels in Tel Aviv. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tel Aviv zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Tel Aviv

vanaf € 85
vanaf € 140
vanaf € 249

Wat zeggen reizigers over Tel Aviv?

9,8
Fans van het nachtleven
8,5
Fijnproevers
7,3
Fans van de buitensport
7,3
LHBT
6,4
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (231)
Aviel Abuhav
Aviel AbuhavMiami
25-08-16

Grote promenade aan het strand, erg leuk om te wandelen of fietsen op. Veel hotels en cafés langs de promenade.

Joe Gordon
Joe GordonOrinda
11-10-16

Prachtige stranden, tal van activiteiten, fantastisch weer. Vat het in een notendop.

Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
18-05-16

Tel Aviv is een kleine historische stad die snel wordt steeds meer een culturele, technologische en financiële hub. Er is een enorme hoeveelheid van de bouwwerken aan de gang als de stad blijft groeien. Voor elk wat wils, van kleine artsy straten tot levendige nachtclubs en een spectaculaire strand aan de Middellandse Zee.

Jeff Johnson
Jeff JohnsonTel Aviv
22-11-16

Geweldige stad voor elk type reiziger. Als u met uw gezin zijn er tal van georganiseerde reizen, restaurants en natuurlijk de cultuur en geschiedenis te verkennen. Voor de jonge en misschien één, er is een belachelijke hoeveelheid van nachtclubs en bars om uit te kiezen. Tel Aviv, zeker de plek om op vakantie. Ik heb er gewoond voor 7 jaar, dus als je vragen hebt voel je vrij om te vragen! Wees voorzichtig

Plan een reis naar Israël