Tiberias

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Villa Roca, Chalet Mansion en Aliyah Return Center drie van de beste goedkope hotels in Tiberias. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tiberias zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Tiberias

vanaf € 103
vanaf € 226

Wat zeggen reizigers over Tiberias?

9,8
Fans van geschiedenis
9,0
Fans van de buitensport
7,5
Spitiruele Zoekers
7,5
Avontuurlijke Reizigers
6,6
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (25)
Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
24-11-14

Tiberias is een grote moderne stad die goed blijft geworteld in zijn historische verleden. De stad is gebouwd van een helling met uitzicht op het Meer van Galilea, wat zorgt voor een fantastisch uitzicht. Goede winkels en restaurants maken deze stad een ideale uitvalsbasis om het noorden van Isreal verkennen.

She-Travels.com
She-Travels.comWasaga Beach
15-07-14

Je bent een deel van de geschiedenis in Tiberias. Duik in het meer van Galilea, en ontdek plaatsen die ongeveer in de Bijbel zijn geschreven. Een mix van oude en moderne, winkelen en het maakt niet uit waar je bent, heb je een geweldig uitzicht op het meer.

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
25-02-14

Mooie stad, met een perfecte mix van moderne hotels, restaurants en winkels, maar historische ruïnes schijnbaar om elke hoek. De hele stad heeft een uitzicht op het meer.

SDro Kugelmass
SDro KugelmassSan Diego
05-02-16

Heel mooi en heeft nog steeds de smaak van een "lang geleden." Gebruikt om te leven op een moshav er genaamd Arbel. Het is een mix tussen een boerderij en een kibboets bij mensen zelf en het werk van hun eigen land / dieren, maar ze kunnen ruilhandel, uitwisseling, of verkopen hun producten tussen elkaar. Alle boerderijen hebben een gemeenschappelijke school, markt, ect. Als je kunt, plan op zijn minst een dagtocht naar de Kineret, beter nog, een kamp uit. Het water is ongelooflijk warm en helder (breng schoenen cuz de bodem is rotsachtig), en er zijn tientallen uitstekende vis plekken verspreid over het meer. Neem de tijd rond zijn geheel te lopen - u zult geweldige mensen te ontmoeten en hebben een geweldige tijd!

Plan een reis naar Israël