Fiumicino

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn B&B Le Meduse, EneaHouse en Costantucci Country House drie van de beste goedkope hotels in Fiumicino. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Fiumicino zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Fiumicino?

9,8
Reizende Gezinnen
7,5
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (10)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
06-01-17

Een drukke luchthaven bevestigd aan een Hilton Hotel. Fiumicino (ook bekend als Leonard Di Vinci) Airport beschikt over aanzienlijke mogelijkheden om te winkelen. Als u wilt wat last minute inkopen te doen voor uw vlucht, vindt u tal van mogelijkheden hier, variërend van designer winkels naar goedkopere boeken & postkaart winkels hebben. Reizigers naar / van Rome kan een van de vele treinen die loopt van Rome Termini Centrale nemen. Dit is een vrij goedkope en efficiënte aanpak, vooral als je niet dragen te veel bagage.

Alex Brooks
Alex BrooksSanta Fe
06-01-17

Gateway to ROME!

geminitraveller
geminitravellerQuezon City
24-11-17

Rome’s and Italy’s major international airport. It is comfortable and efficient most of the time and features a wide variety of duty free shops and dining options.

Nia Kamil
Nia KamilBekasi
13-05-11

Plan een reis naar Italië