Hiroshima

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Oriental Hotel Hiroshima, ANA Crowne Plaza HIROSHIMA en Daiwa Roynet Hotel Hiroshima drie van de beste goedkope hotels in Hiroshima. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Hiroshima zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Hiroshima?

9,8
Fans van geschiedenis
7,2
Fijnproevers
7,1
Studenten
6,5
Spitiruele Zoekers
6,4
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (32)
Viola Rosai
Viola RosaiFlorence
30-05-16

Zodra je aankomt, voel je op je huid, dat is een stad die veel geleden, maar op hetzelfde moment, kunt u zien dat het is herboren weer vervuld met vrede en harmonie. Je hebt absoluut naar het Memorial Museum en het park in de buurt van de meest zwaar gebombardeerd gebied.

Van
VanMilpitas
15-10-14

Hiroshima was zeker een site die brengt veel emotie. Je kunt eigenlijk gaan zien wat er nog van een paar atoombom koepel schuilplaatsen van de bombardementen. Aan de voorzijde van het hele museum, is er een standbeeld van een moeder wiegt haar kind en loopt van de nucleaire explosie. Het serieus bracht een scheur in mijn ogen als ik keek daarop alvorens Peace Memorial Park. Het park zelf werd opgericht ter herinnering aan het bombardement van Hiroshima tijdens WO2. Binnen het park, zijn er monumenten en musea in heel. Wat me ook was deze oude man gestationeerd direct bij binnenkomst in het park. Hij heeft veel literatuur over wat er gebeurd is en ook foto's van misvormde baby's die het gevolg van jaren van straling. Totaal domper Ik weet het. Maar, ik vond een grote ramen winkel precies tussen het park en het winkelgebied genaamd Hiroshima Ramen. Er is een foto van Mirajima op de muur. Ik heb ongeveer 10 dagen in Japan en bracht slechts een dag hier op doorreis naar Tokyo, maar de moeite waard.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
21-07-14

Hiroshima is de meest prominente stad in de Chogoku regio van Honshu, het hoofdeiland van Japan. Bekend om de gruwelijke vernietiging, toen de eerste atoombom hier in 1945 was gedaald, veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zijn gerelateerd aan die tragedie. Een bezoek aan Hiroshima is niet compleet zonder het zien van Hiroshima Castle & Shukkeien Garden (zowel gereconstrueerd na de oorlog), evenals Peace Memorial Park en het Peace Museum. Hiroshima is een makkelijk dagje uit Osaka. Een voorgestelde plan is om de kogel trein van Osaka naar Miyajima Island (te bezoeken Itsukushima Shrine), dan reizen met de veerboot naar Hiroshima, en terug naar Osaka met de trein.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Meteen een aangenaam ontspannen en rustige stad, en een krachtig symbool van de destructieve verschrikkingen van de moderne tijd, Hiroshima is praktisch een verwachte bezoek voor iedereen met een JR passeren en een extra dag of twee. Toch, sommige dingen zijn populair voor een reden, en een ochtend doorgebracht in stil in de Atomic Bomb Memorial Museum en de omliggende Peace Park moet waarschijnlijk een vereiste ervaring voor de burgers van de 21e eeuw Planeet Aarde. Echter, na deze ontnuchterende meditatie voorbij is, Hiroshima's nog steeds een vrij geweldige plek. een hartige lokale pannenkoek dat is niet van deze wereld: ze hebben een mooie oude-stijl tramlijn, een aantal handige winkelgalerijen, en tal van Hiroshima-stijl van okonomiyaki gekregen. Ook de mensen zijn enkele van de mooiste in Japan.

Plan een reis naar Japan