Sapporo

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn JR Tower Hotel Nikko Sapporo, Cross Hotel Sapporo en Sapporo Grand Hotel drie van de beste goedkope hotels in Sapporo. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sapporo zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sapporo?

9,8
Fans van de buitensport
6,8
Avontuurlijke Reizigers
6,8
Reizende Gezinnen
6,8
Wellness
6,8
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (32)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
21-06-16

Een relatief nieuwe en ontspannen stad in Japan, Sapporo is de grote stad van Hokaiddo, bekend om zijn bier en dienen als gastheer voor de Olympische Winterspelen.

risa yokochi
risa yokochiGifu
12-12-14

Sapporo is zo koud. Ik bezoek maart. maar het sneeuwde. Ik ging naar Sapporo TVtower. en ik zag nacht bekijken. het was zo mooi.

Reika Suzuki
Reika SuzukiKasugai
12-12-14

er was veel sneeuw. over 120miter uit manier. Ik werd begraven onder de vele sneeuw.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
30-08-16

Shiraoi Ainu Village - ook bekend als "Porotokotan", het ontwerp van het museum als een openlucht museum is verdeeld in modern en het dorp zone. Binnen een huis, zijn uitleg van Ainu geschiedenis en cultuur gegeven en traditionele dansen worden uitgevoerd op alle momenten van de bezoekers. Sapporo kreeg 3 bier fabrieken, zijn er Sapporo, Kirin en Chitose.

Plan een reis naar Japan