Mombassa

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Voyager Beach Resort, Bahari Beach Hotel en Cowrie Shell Beach Apartments drie van de beste goedkope hotels in Mombassa. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Mombassa zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Mombassa?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Groene Reizigers
9,8
Fans van geschiedenis
7,4
Fans van het nachtleven
5,6
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (21)
Alex
AlexDurham
15-08-13

Arabische forten. Portugese architectuur. Perfect palmstranden. Heldere turquoise water. Keniaanse cultuur. Fusion eten standaard, met een bevolking die is opgenomen bewoners van China, India, Noord-Afrika, Groot-Brittannië, en de omliggende Oost-Afrikaanse landen. De trein naar Mombasa is een van de beste delen van hier te komen. U bent verzekerd van giraffen, olifanten en andere wilde dieren te zien uit uw diner autostoel.

Sean Patrick
Sean PatrickSanta Clara
23-02-13

Na een paar maanden van vrijwilligerswerk; het is een geweldige plek om te ontspannen en wined naar beneden.

Adex Mushabe
Adex MushabeKampala
06-01-17

het weer was zo cool en verbleven gewoon in Jezus voor een korte tijd de hoop om terug te gaan dit lange vakantie in december. elke vriend die steunt me kan samen met mij en we goooooo we gooooo

Kara Krishna
Kara KrishnaLonden
06-01-17

mijn birthpace, bezocht eerste keer in 43 jaar. Beste beuken in de wereld en makkelijk om rond te komen.

Plan een reis naar Kenia