Nairobi

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Radisson Blu Hotel Nairobi, Nairobi Serena Hotel en Sarova Stanley drie van de beste goedkope hotels in Nairobi. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Nairobi zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Nairobi?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,1
Zakenreizigers
6,9
Rugzaktoeristen
6,3
Studenten
6,1
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (39)
Rachel
RachelSan Francisco
11-01-17

Nairobi is berucht om zijn criminaliteit en armoede, maar zoals bij elke grote stad, dit soort eenzijdige categorisering is simplistisch. Ja, het is de thuisbasis van een van de grootste sloppenwijken ter wereld (Kibera) en ja, de auto-jacking en roof tarieven zijn een belangrijke zorg. Toch zijn er overal bordjes van de economische ontwikkeling en de straten zijn verdringt met hustlers die zijn er niet alleen om de (bijna onbestaande) toeristen lastig te vallen, maar om het leven te maken en ga verder omhoog. Bezoekers die alleen verwachten "TIA" cliches kan worden verrast door de diversiteit van buurten en het aantal hipster coffeeshops, juice bars en slick kleding winkels die over de stad zijn bezaaid.

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
06-02-14

Als u van plan bent om een ​​bezoekje en wil weten wat er op terwijl je in Nairobi, kijk op deze website om up-to-date te blijven met gebeurtenissen. http://nairobinow.wordpress.com/

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
06-01-17

Nairobi is gemakkelijk een van mijn favoriete Afrikaanse steden. Aanvankelijk was ik doodsbang van de plaats. Het heeft een reputatie. Na die er wonen voor een paar maanden, dan weer een bezoek aan vaak dingen totaal veranderd. Er is een groot aantal mooie dingen hier. Het is een vrij gemakkelijke plek om te bewegen (minus het verkeer) en er zijn diverse uitstekende dagtochten je van hieruit kunt nemen.

smile to africa adventure
smile to africa adventureNairobi
06-01-17

Glimlach naar Afrika avontuur bieden Kenia Luxury Safari, Luxury Safari Holidays, Masai Mara Migratie, Kenia camping safari, Kenya Beach Holidays, Kenia lodge safari's en safari in Kenia http://www.smiletoafricaadventure.com

Plan een reis naar Kenia