Rovinj

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Resort Amarin Apartments, Hotel Adriatic en Hotel Monte Mulini drie van de beste goedkope hotels in Rovinj. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Rovinj zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Rovinj?

9,8
Reizende Gezinnen
8,0
Kunstliefhebbers
8,0
Fijnproevers
7,9
Fans van geschiedenis
6,9
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (35)
Travel + Leisure
Travel + LeisureNew York City
31-01-15

Dit voormalige Venetiaanse vazalstaat op de azuurblauwe Adriatische Zee is van oudsher gleed in de slaapstand gekomen winter. Maar in de afgelopen jaren, is het trok wat aandacht als een off-season lang weekend. Dus je zult architecten en ontwerpers uit plaatsen als Wenen en Zagreb zwerven door de geplaveide straatjes en oude kerken-genoot van de zon, het gebrek aan drukte, en grote kortingen te vinden. De slanke Hotel Lone, een lid van Design Hotels, halveert haar tarieven in de winter, met de pakketten die mini-massages voor koppels, in de kamer dineren, en gratis flessen mousserende wijn op te nemen. Lone's restaurant larders profiteren van Istrië truffel seizoen-die soms duurt tot februari.

Anuska B
Anuska B
25-03-14

Er zijn geweest op het concert afgelopen zomer, hopen dit jaar te gaan als goed .... Avantgarde Jazz Festival is de ultieme muziek evenement met de unieke concept, dat een aantal van de belangrijkste namen van 's werelds jazzscene Rovinj en Kroatië brengt. De eerste en de tweede editie heeft een aantal van de meest bekende jazzmusici als George Benson gehost, Return to Forever IV en Playing for Change, en dit jaar de derde editie van het festival zal een nog rijker en meer gevarieerd programma van 7 concerten te bieden aan in de periode van 3 mei worden gehouden om 13 juli, 2013. ~ • ~ 3. Avantgarde Jazz Festival programma: 03.05. Rudresh Mahanthappa's Gamak Quartet / MMC / 21:00 uur 04.05. Amira Medunjanin Amulette / MMC / 21:00 uur 24.05. Otis Taylor Contraband / Adris concertzaal / 21:00 uur 25.05. De HRT Jazz Orchestra feat. Ricardo Luque (vertraagde) / Stadsplein / 21:00 uur 05.07. Dee Dee Bridgewater en Ramsey Lewis / EX TDR / 21:30 uur 12.07. John Pizzarelli Quartet / EX TDR / 21:30 uur 13.07. De HRT Jazz Orchestra feat. Simon Marlow / Stadsplein / 21:30 uur

Steve Montgomery
Steve MontgomeryLos Gatos
10-02-13

We brachten een volledige week in 3-4 verschillende steden op het schiereiland Istrië. Rovinj is het beste, maar het is een koele plaats en alles is vrij toegankelijk.

Ellen Hall
Ellen HallOakland
11-01-13

Hoewel dit aan zee Istrische stad kan krijgen overspoeld met toeristen, het biedt nog steeds veel charme, uit de doolhof van straatjes in de aanloop naar de kerk van St. Euphemia, de sfeervolle pleinen vol met terrasjes, de open-air-markt selling touwen van paprika en flacons met truffelolie, de lichtgevende zonsondergangen rechtstreeks uit een Georgione schilderij.

Plan een reis naar Kroatië