Misratah

22 okt. 2019 - 23 okt. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Misratah met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Misratah rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Misratah hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Misratah. Ook wanneer je een last minute hotel Misratah wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Misratah? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Misratah voor jou te vinden.

Wat zeggen reizigers over Misratah?

9,8
Zakenreizigers
8,1
Spitiruele Zoekers
8,1
LHBT
8,0
Rugzaktoeristen
7,9
Studenten
Beoordelingen van leden (5)
sidon  Mohmmed
sidon Mohmmed
03-09-2014

liba

Abbas Alghebaeeli
Abbas Alghebaeeli
22-09-2019

Ebrahem Alrajubi
Ebrahem AlrajubiTripoli
16-05-2018

Good

Bashir Khalil
Bashir KhalilMisratah
04-02-2015

Veelgestelde vragen

De verwachte gemiddelde temperatuur in Misratah in oktober is 24,4°C/75,9°F. De warmste maand is meestal augustus, met een gemiddelde van 31,8°C/89,2°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 10,3°C/50,5°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Misratah is Misratah (MRA) (3,34 km).

Plan een reis naar Libië