Vianden

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Boutiquehotel Genusswerk Eifel, Ferienhaus Ourtalblick en B&B Belvédère drie van de beste goedkope hotels in Vianden. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Vianden zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Vianden?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fans van de buitensport
9,8
Kunstliefhebbers
7,4
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (4)
Becky Mahan
Becky MahanSan Diego
10-10-15

Een prachtige, charmante dorpje genesteld in een vallei te midden van de glooiende heuvels van Luxemburg. De drive-in is bijna net zo boeiend als de stad, die bestaat uit een aantal B & B's, straatzijde cafés met uitzicht op de dramatische kasteel op de heuvel, en een gondel die u meeneemt naar de voordeur van het kasteel. U kunt een wandeling door de geplaveide straten, een rondleiding in het kasteel, of een biertje op de rivier. Wat je ook doet, hoewel, je bent zeker van de rust en stilte van deze langzame tempo gem genieten.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
07-09-17

Vianden is picture perfect: you literally cannot stop taking pictures. The wonderfully restored Vianden Castle is the focal point of your view but the surrounding wooded slopes and the Our River, decked with swans also demand admiration.

Eugene Medvedev
Eugene MedvedevJekaterinenburg
31-07-12

Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra ComanBrașov
21-11-16

Plan een reis naar Luxemburg