Guanajuato

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hospedaje Casa los Manzanos, Paradiso Perduto en Hostal Casa de Dante drie van de beste goedkope hotels in Guanajuato. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Guanajuato zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Guanajuato?

9,8
Fans van geschiedenis
7,8
Kunstliefhebbers
7,1
Rugzaktoeristen
6,4
Avontuurlijke Reizigers
6,4
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (26)
Leticia Silos
Leticia SilosMexico-stad
17-03-16

Heel leuke stad te lopen met de grote geschiedenis! Mis het niet als u bent in Mexico!

Juno Kim
Juno KimAnchorage
07-09-15

Mooie koloniale stad in de staat Guanajuato. De verheffing biedt zo'n koel klimaat. Er zijn tal van avontuurlijke activiteiten te doen rondom en de stad is zo charmant!

Jill Dudensing
Jill DudensingCalifornia
21-01-15

zoals een schilderachtig stadje. Diego Riveria's ouderlijk huis is hier en nog veel meer. Een UNESCO site ook.

A Closer Look Tours
A Closer Look ToursPhoenix
10-06-14

Guanajuato is een van de verborgen juweeltjes van Mexico. Hoewel het niet de meest voorkomende van toeristische bestemmingen, Guanajuato biedt zo veel aan degenen die wel bezoeken. Met een mystiek die doet denken aan kleine Toscaanse dorpen of steden in Andalusië van Spanje, is dit een van de meest magische steden in Mexico. Gebouwd over een ingewikkeld netwerk van ondergrondse straten, Guanajuato is ontstaan ​​als een zilveren mijnstad in de 16e eeuw. Bochtige wegen dat ooit diende als kanalen voor overstromingen nu showcase van de stad op een fascinerende manier, draaien door gebogen tunnels van de steen aan de oppervlakte op verschillende locaties in de stad. Historische gebouwen geschilderd in groen, blauw en geel geven een sprookjesachtige kwaliteit aan de kleine doolhof van straatjes en trappenhuizen die de heuvels rommel. Deze betoverende stad smeekt gewoon om gefotografeerd te worden, maar de ongrijpbare aura kan niet worden vastgelegd.

Plan een reis naar Mexico