Mexico-stad

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Siesta del Sur, Fiesta Inn Tlalnepantla en Stanza Hotel drie van de beste goedkope hotels in Mexico-stad. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Mexico-stad zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Mexico-stad?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fijnproevers
8,9
Avontuurlijke Reizigers
8,1
Kunstliefhebbers
7,7
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (291)
Ximena Ni
Ximena NiMiami
29-01-16

I LOVE MEXICO! Er is zo veel dingen te doen de hele tijd! Van musea en grote historische plaatsen om luxe heerlijke restaurants en nachtclubs.

Ana Jones
Ana JonesDallas
12-02-16

Een van mijn favoriete steden in de wereld. Het verkeer kan worden ruw, maar als u op zoek bent naar een meer chill leven proberen misschien Oaxaca.

Beatriz Martínez
Beatriz MartínezAustin
22-09-15

Mexico-Stad is echt leuk. U kunt zo veel dingen te doen vinden ... Als niet alles !! Er zijn zeer leuke restaurants, het eten is de beste! U kunt zien tal van verschillende toneelstukken, musea, bars, muziek en nog veel meer.

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
20-03-16

Mexico-Stad is een van onze favoriete steden in de wereld toegevoegd door de tweede dag dat we er waren (eerste bezoek). De stad is levend en levendig. Het is heel anders dan de meer bezochte badplaatsen. DF is een mega metropool die veel cultuur, geschiedenis en charme heeft. Het is zeer Europees maar het heeft zijn eigen karakter. De musea en de architectuur waren geweldig. Ik hoop dat ik mezelf terug te vinden hier snel weer!

Plan een reis naar Mexico