Pátzcuaro

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn 20 Padre Lloreda, Karani Suites en Utopia drie van de beste goedkope hotels in Pátzcuaro. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Pátzcuaro zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Pátzcuaro?

9,8
Reizende Gezinnen
9,6
Kunstliefhebbers
7,5
Fijnproevers
7,2
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (6)
Alejandra Terroba
Alejandra TerrobaZirahuen
15-02-17

De grote kleine meest magische koloniale stad waar je alles wat grote steden te bieden hebben kunnen vinden. Het is beroemd om het is prachtig handwerk en het is mooi koloniale architectuur

Liza Prado
Liza PradoDenver
15-02-17

De Mexicaanse stad van Patzcuaro is beroemd om zijn Dag van de Dode viering. Families van de overledene naar de begraafplaats en versieren 'graven met bloemen, kaarsen,' hun dierbaren pan de muerto '(een speciale zoet brood alleen gemaakt voor deze viering), suiker schedels, en favoriete voedingsmiddelen en dranken van de overledene. Ze zitten bij de graven de hele nacht, praten, zingen, zelfs slapen, tot de volgende ochtend. Iedereen is welkom op de begraafplaats - alleen niet vergeten om te vragen voordat u foto's ....

A Closer Look Tours
A Closer Look ToursPhoenix
15-02-17

Bezoek Lake Patzcuaro, met zijn kalme wateren bezaaid met eilanden. De stad Patzcuaro is gebouwd op een heuvel met hellend terrein en 16e eeuwse sfeer. Bekijk de Vasco de Quiroga plein en het huis van elf patio's, dat was ooit een klooster heeft nu een doolhof van kleine winkeltjes waar u ambachtslieden maken van hun waren te kijken. reizen dan rond het meer, en bezoek de oude hoofdstad van het Purepecha in Tzintzuntzan, waar oude ronde piramides genaamd "Yacatas 'zijn gebouwd in een aangelegde heuvel met uitzicht op het meer van Patzcuaro. Bezoek de Santa Ana klooster dat dateert uit de jaren 1500.

Harold
HaroldBrooklyn
15-02-17

This tiny little lakeside town springs to life during the Dia de Muertos and Noche de Muertos festivals. It is packed and the traffic is brutal but the experience is worth the effort and there are far fewer gringo visitors than you might expect.

Plan een reis naar Mexico