Puerto Escondido

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel San Juan, Hotel Blater en Hotel Aldea del Bazar & Spa drie van de beste goedkope hotels in Puerto Escondido. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Puerto Escondido zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Puerto Escondido?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,5
Groene Reizigers
7,1
Fans van de buitensport
6,4
Rugzaktoeristen
6,4
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (19)
Mimi Ornelas
Mimi OrnelasFullerton
19-12-15

Kun je zeggen BALLER ?! Deze plek is verbazen ballen! Ik ben zo blij dat we niet in een toeristisch of een verblijf in een hotel. Het is alsof je in je eigen privé-strand.

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

Ik was van plan op een verblijf van drie dagen in Puerto Escondido. Verblijf uiteindelijk 10 (en ik weet niet eens surfen, echt waar). Het is een geweldige plek om andere reizigers te ontmoeten en als je naar beneden om te feesten, dan is dit uw stad (hoewel er rustiger, meer familie-georiënteerde delen van het strand).

Aliki Kostopoulou
Aliki KostopoulouNauplion
29-01-13

Vond het geweldig! Klein en gezellig met een prachtig zandstrand, wanneer u kunt genieten van kokosnoot met chili!

Alex
AlexDurham
06-01-17

Eén van 's werelds meest perfecte plekken waar om volledig en compleet chill out. Ik kwam hier op een surf reis (hoewel ik niet surfen) met een aantal vrienden voor een week, en het was het soort plaats waar ik kon een maand hebben doorgebracht. Hier is een uitdaging: Gewoon proberen om een ​​paar dagen hier door te brengen en het gevoel gestrest. Je zult niet in staat om het te doen, dat verzeker ik je. Lange stukken van surfer beladen stranden worden afgewisseld met goedkope restaurants onder de rieten daken en palapas serveren kreeft en margarita's. Mmm. Ik mis het net te denken over het.

Plan een reis naar Mexico