Taxco

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hostal Luna, Hotel El Rey en San Lucca Hotel drie van de beste goedkope hotels in Taxco. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Taxco zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Taxco?

9,8
Fans van geschiedenis
7,5
Zakenreizigers
7,5
Kunstliefhebbers
7,5
Studenten
Beoordelingen van leden (13)
A Closer Look Tours
A Closer Look ToursPhoenix
24-07-14

Uitstapje buiten Mexico City voor een korte trip naar Cuernavaca. Bekend als de "Stad van de eeuwige lente ', herbergt belangrijke bezienswaardigheden zoals de Cortez paleis en de kathedraal. Next, een wandeling door de smalle straatjes te midden van de koloniale gebouwen van Taxco. Deze zilveren mijnbouw stad wemelt van ouderwetse charme. Zie de vergulde altaren van de Santa Prisca kerk en een bezoek aan de La Borda Plaza.

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

Een charmante koloniale dorp van steile en smalle geplaveide straten geplaveid met het zilver inkomsten uit de omliggende mijnen. Ondanks het feit dat het een beetje een toeristisch, Taxco is een geweldig dagje uit Cuernavaca.

Heidi JaneBerlin
Heidi JaneBerlinAustin
06-01-17

Deze plaats is oud, ruig en adembenemend! Ook is hier zilver gewonnen, en verkocht spotgoedkoop!

Myriam C
Myriam C
06-07-15

prachtige koloniale stad, vooral bekend om zijn zilveren vakmanschap.

Plan een reis naar Mexico