Veracruz

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Económico Mallorca Veracruz, Hotel Meson del Mar en Holiday Inn VERACRUZ CENTRO HISTORICO drie van de beste goedkope hotels in Veracruz. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Veracruz zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Veracruz?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,3
Fijnproevers
6,7
Alleenreizende Vrouwen
6,6
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (18)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
17-10-14

Veracruz heeft prachtige stranden, duinen en bos. Steden zijn goed ontwikkeld met hotels, restaurants, en infrastructuur. Als je van avontuurlijke reizen, hoeft Veracruz niet mag missen!

Maggie Langeness
Maggie LangenessSan Diego
22-08-13

De staat Veracruz ligt in het zuiden aan de Caribische kant van Mexico is zeer uniek en mooi. Bereid je voor elk ander klimaat als reizen over de hele staat. Boca Del Rio biedt het strand, de partij, en business center te brengen in alle verschillende reizigers

Deepak Singh
Deepak SinghDarjeeling
23-06-14

zeer levendig en levendige plaats. !! in het bijzonder avonden zijn prachtig .. !!! het heeft aalll een bezoeker zich kan wensen .. !!

cubas30
cubas30
06-01-17

De beste verjaardag Day

Plan een reis naar Mexico