Mandalay

5 mrt. 2020 - 6 mrt. 2020

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels Mandalay met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Mandalay rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Mandalay hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Mandalay. Ook wanneer je een last minute hotel Mandalay wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Mandalay? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Mandalay voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Mandalay

vanaf € 29
vanaf € 43
vanaf € 104

Wat zeggen reizigers over Mandalay?

9,8
Reizende Gezinnen
7,5
Spitiruele Zoekers
7,5
Fans van geschiedenis
7,5
Rugzaktoeristen
7,5
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (35)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-2017

Is er ooit een naam opgeroepen zo veel romantiek, met zo weinig payoff, als die van de geroemde Mandalay? Slechte voeding en minimale bezienswaardigheden te zien maken deze op onverklaarbare wijze beroemde stad een van de minst essentiële stopoffs in Zuidoost-Azië. De Mandalay Palace is een reconstructie in het midden van een legerkamp en Mandalay Hill in wezen een reus, verdrietig, stoffige souvenirwinkel. Mensen zijn vriendelijk genoeg, maar de vreselijke culinaire scene (zelfs voor Birma) maakt het gaat hier helemaal een serieuze vraag.

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
06-01-2017

Oude hoofdstad, niet ver van Bagan! Leuk om de Manadalay Hill beklimmen en het uitzicht. Oude Koninklijke Gracht en Palace (niet zeker of kan binnen gaan)

Harold
HaroldBrooklyn
06-01-2017

Het beeld van Mandalay is veel romantischer dan de realiteit. Mandalay is vervuild, druk, en mist de culturele monumenten en historische architectuur van andere steden. Hoewel je gedwongen om te bezoeken kan voelen, het grootste pluspunt is hier te kunnen zeggen dat je ging. Als u bezoekt, uw pijn verlichten met een bezoek aan een poppentheater. De attracties zijn hier binnen.

phyowaithan
phyowaithan
10-11-2012

Mening van Mandalay

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is maart, met een gemiddelde van € 27 per nacht. De duurste maand om in Mandalay te verblijven is september, met een gemiddelde prijs van € 56 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 31 per nacht. Dit is 11% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 35 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Mandalay in februari is 24,0°C/75,2°F. De warmste maand is meestal juni, met een gemiddelde van 37,0°C/98,6°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 12,0°C/53,6°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Mandalay is Mandalay (MDL) (32,22 km).

Plan een reis naar Myanmar