Mandalay

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Sahara, Tiger One Hotel en Royal Pearl Hotel drie van de beste goedkope hotels in Mandalay. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Mandalay zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Mandalay?

9,8
Reizende Gezinnen
7,5
Spitiruele Zoekers
7,5
Fans van geschiedenis
7,5
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (33)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Is er ooit een naam opgeroepen zo veel romantiek, met zo weinig payoff, als die van de geroemde Mandalay? Slechte voeding en minimale bezienswaardigheden te zien maken deze op onverklaarbare wijze beroemde stad een van de minst essentiële stopoffs in Zuidoost-Azië. De Mandalay Palace is een reconstructie in het midden van een legerkamp en Mandalay Hill in wezen een reus, verdrietig, stoffige souvenirwinkel. Mensen zijn vriendelijk genoeg, maar de vreselijke culinaire scene (zelfs voor Birma) maakt het gaat hier helemaal een serieuze vraag.

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
06-01-17

Oude hoofdstad, niet ver van Bagan! Leuk om de Manadalay Hill beklimmen en het uitzicht. Oude Koninklijke Gracht en Palace (niet zeker of kan binnen gaan)

Harold
HaroldBrooklyn
06-01-17

Het beeld van Mandalay is veel romantischer dan de realiteit. Mandalay is vervuild, druk, en mist de culturele monumenten en historische architectuur van andere steden. Hoewel je gedwongen om te bezoeken kan voelen, het grootste pluspunt is hier te kunnen zeggen dat je ging. Als u bezoekt, uw pijn verlichten met een bezoek aan een poppentheater. De attracties zijn hier binnen.

phyowaithan
phyowaithan
10-11-12

Mening van Mandalay

Plan een reis naar Myanmar