Bhaktapur

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Milla Guesthouse Bhaktapur, Vajra Guest House & Restaurant en Moonlight Guest House drie van de beste goedkope hotels in Bhaktapur. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bhaktapur zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Bhaktapur?

9,8
Fans van geschiedenis
7,5
Avontuurlijke Reizigers
7,0
Kunstliefhebbers
6,8
Rugzaktoeristen
5,9
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (26)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
29-04-16

Het is de hoofdstad van Nepal in de 15 e eeuw en werd nu populaire bestemming.

Birendra Thagunna
Birendra Thagunna
01-06-15

Bhaktapur de oudste stad van Nepal het belangrijkste ding van Bhaktapur is poëzie square.that betekent maken pot van klei in verschillende ontwerpen en types evenals historische Darbar plein van Malla en groot deel van de stad is anders en oud ontwerp van woningen, maar de afgelopen tijd de aardbeving verwoest veel oude ontwerp van woningen, maar maakte geen invloed op Bhaktapur Darbar square.and taumadi vierkante

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
20-08-14

echt mooi en zeer interessant, een beetje duur en natuurlijk zeer toeristisch maar "een must" als u bezoekt Nepal

. Troy
. TroyMiravet
08-02-14

De Nepalese hoofdstad terug in de 15e eeuw en tot op de dag de thuisbasis van enkele van de mooiste tempels en monumenten van de periode. De oude stad is gemakkelijk te navigeren te voet - in gedachten houden dat als je niet een onderdaan van een SAR land, wordt u gevraagd om een ​​US $ 15 betalen inschrijfgeld te helpen betalen voor het behoud van de stad. De belangrijkste bezienswaardigheden - met inbegrip van de vijf verdiepingen tellende pagode van de Nyatapola Temple - kan worden genoten in een halve tot een hele dag. Tal van plekken om te stoppen voor iets te eten of te drinken. Wat is bijzonder mooi is dat in plaats van alleen te worden stilgelegd voor toeristen, het is nog steeds een levende stad - maar wees voorzichtig van die motoren haring door de straten!

Plan een reis naar Nepal