Invercargill

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Golden Leaf Apartments, Living on Dee en Villa Rouge B&B drie van de beste goedkope hotels in Invercargill. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Invercargill zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Invercargill?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fans van de buitensport
9,8
Fijnproevers
9,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (6)
Atina Unwin
Atina UnwinGranada
06-01-17

Woonde in Invercargill in de late jaren 80 en part-time in de vroege jaren '90. Het is een kleine stad gebaseerd op de lokale agrarische gemeenschap. Een multiplex bioscoop was net gebouwd, het heeft een aantal goede middelbare scholen en een aantal interessante eetgelegenheden. Het beste ding is dat het een goed startpunt plek om een ​​aantal grote gebieden van NZ bezoeken - skiën in Queenstown, wandelen in Fiordland, fruit plukken in Otago.

Terry Gardner
Terry GardnerSanta Monica
06-01-17

Dit stadje heeft de coolste, meest hilarische burgemeester op de planeet. Door zijn discretionaire fonds, burgemeester Tim Shadbolt geredde varkens uit Auckland Island. Deze varkens duurder dan verwacht, maar ze nu een waarde van honderdduizenden dollars omdat de bloedcellen kunnen helpen genezen Type 1 Diabetes. (Geen grapje. Google "Auckland varkens, Diabetes trials" voor meer info). Invercargill is ook het fokken van de bedreigde Tuatara (die een leguaan lijkt) aan zijn Museum. (Zie aparte review).

Marina L
Marina LWahroonga
26-10-17

Invercargill has the Southland Museum and Art Gallery where you can see live Tuatara's, one of the worlds strangest and rarest reptiles. The surrounding Botanical gardens are lovely. Nearby pie shop has the best seafood pies in Southland. Local fish shop out on the road to Bluff sells whitebait, bluff oysters and fresh NZ cod.

Robert Somerville
Robert SomervilleInvercargill
20-10-11

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland