Oppdal

26 sep. 2019 - 27 sep. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Oppdal met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Oppdal rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Oppdal hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Oppdal. Ook wanneer je een last minute hotel Oppdal wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Oppdal? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Oppdal voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Oppdal

vanaf € 45
vanaf € 56

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is september, met een gemiddelde van € 75 per nacht. De duurste maand om in Oppdal te verblijven is december, met een gemiddelde prijs van € 121 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in september vorig jaar was € 104 per nacht. Dit is 16% meer dan de gemiddelde nachtprijs van € 87 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Oppdal in september is 7,0°C/44,6°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 17,8°C/64,0°F. De koudste maand is december, met een gemiddelde temperatuur van -13,1°C/8,4°F.

Plan een reis naar Noorwegen