Lviv

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Chopin Hotel, Kavalier Boutique Hotel en Taurus Hotel & SPA drie van de beste goedkope hotels in Lviv. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Lviv zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Lviv?

9,8
Fans van geschiedenis
9,7
Rugzaktoeristen
7,4
Kunstliefhebbers
7,4
Fans van het nachtleven
7,4
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (42)
Yellonero
YelloneroPhoenix
29-07-16

het historische centrum van Lviv is goed verdienen van haar plaats op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Scott Stone
Scott StoneNew York City
16-08-15

Dit is een juweel van een stad. Lviv ligt ongeveer dertig mijl van de Poolse grens (het was eigenlijk een deel van Polen jaar geleden) is een zeer goed bewaard gebleven stad geplaveide smalle straatjes en pastelkleurige huizen. Het is ook bekend als vooruitstrevend in de kunsten en cultureel rijke - het heeft een fantastische opera. De oude stad is niet vermeld als een UNESCO Heritage site. Het standbeeld van de geliefde Oekraïne dichter Taras Shevchenko staat vooraan in het midden waar veel mensen samenkomen.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
04-02-17

Beschouwd als de meest elegante stad van Oekraïne, Lviv is ook de meeste Europese. Een prachtige ensemble van architectonische stijlen, Lviv charme ligt in haar lichte romantische verval en kunstzinnige bouwdetails. Minder dan een uur van de Poolse grens, Lviv is Oekraïne toegangspoort tot Europa en zijn geschiedenis en de mentaliteit van de mensen hebben altijd keek west. Unesco Werelderfgoed centrum van de stad bestaat uit een mix van neoklassieke architectuur van rococo, barok, renaissance, en gotische stijlen. Er zijn een aantal musea en bezienswaardigheden in de buurt, maar genieten van Lviv is het vooral een wandeling door de straten en het drinken van koffie in de cafes of bier in een bierhal. Voor een prachtig uitzicht boven de stad, beklim de 65 meter hoge Ratusha (gemeentehuis) of maak de beklimming van de Hoge Castle Hill voor zonsondergang. Er is ook een up-and-coming bier scene in Lviv, zodat verkennen die hoek van de stad nadat u de koffiehuizen hebt geraakt.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
20-04-14

Aanzienlijke stad in het westen van Oekraïne. Ook wel gespeld als Lvov. Historische hoofdstad van Gallicia. Hebben niet terug in 20 jaar geweest, maar was onder de indruk toen ik in 1988 bezocht.

Plan een reis naar Oekraïne