Nizwa

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Stone Guest House, Salassel Al Jabal Al Akhdar Guesthouse en Villa Salassel Al Jabal Al Akhdar drie van de beste goedkope hotels in Nizwa. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Nizwa zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Nizwa?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,1
Fans van geschiedenis
6,7
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (3)
Ali Syed
Ali SyedDjedda
11-12-15

Eindje rijden van Dubai (4-5 uur). V gezinsvriendelijk. Geschikt basiskamp voor de regio esp Jabal Shams en Jabal Akhadar verkennen en verschillende steden daaromtrent

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

Nizwa werd in de dagen van de Yoruba dynastieën als de Parel van de islam bekend. Deze dagen islamitische geleerden zijn ver overtroffen door de Europese toeristen gelokt door de verhalen van geesten bij het spookkasteel van Bahla, de berg oasis'es bij Misbah en Jebel Akhdar (de hoogste berg van het Arabische Schiereiland) en de torende forten van Jibreen en Nizwa ( moord deuren en alle) - suggestieve resten van een angstaanjagende verleden van rebellie, isolatie en bijgeloof.

Harold
HaroldBrooklyn
07-10-13

Aantrekkelijke stad met een mooi fort en souq. Een gemakkelijke stop op de weg naar Jebel Shams.

Plan een reis naar Oman