Melk

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Haus 7 Stadtmitte, Danube Dreamin' en Appartemente Donaustrand drie van de beste goedkope hotels in Melk. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Melk zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Melk?

9,8
Fans van geschiedenis
7,5
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (9)
Dennis Rose
Dennis RoseMerriam
28-12-15

Mooie kleine stad met de beroemde abdij van Melk. Leuke winkelstraat in meerdere kleine winkels en vele kleine cafés en restaurants. Gemakkelijk trein van Wenen - ongeveer 1,5 uur.

Wana Ursiripant
Wana UrsiripantBangkok
06-01-17

Melk is een kleine stad langs de rivier de Donau. De een van de beroemde monastieke plaatsen van Melk is Stift Melk of Melk Abbey. Als je verblijf in Wenen en hebben een halve dag vrij, probeer Melk bezoeken. Het zal een geweldige reis buiten Wenen zijn.

Rosa Burger
Rosa BurgerBischofshofen
21-09-14

groot

Robert Windhager
Robert WindhagerPasching, Austria
23-07-11

Plan een reis naar Oostenrijk