Bocas del Toro

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Jardines Vista del Mar Condos, Tropical Suites Hotel en Hotel Bocas del Toro drie van de beste goedkope hotels in Bocas del Toro. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bocas del Toro zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Bocas del Toro?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,9
Fans van de buitensport
6,8
Rugzaktoeristen
6,6
Reizende Gezinnen
6,2
Wellness
Beoordelingen van leden (31)
Sun N Ski T
Sun N Ski T
19-11-15

Een van de beste plekken voor een vakantie. De snokelling was geweldig veel ongerepte riffen. Was in staat om te gaan op een catamarin thru Tradewins Cruise club dus gingen naar afgelegen locaties. Zelfs het ene restaurant moest worden geopend voor onze groep om te eten. Een heerlijke vakantie bestemming.

Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
05-04-15

Verbazingwekkender dan ik ooit had kunnen verwachten! Bocas del Toro is een set van de eilanden van de Caribische kust van Panama. Het weer is zwoele en de stranden zijn mooi met rust, helder, warm water in de beschermde plekken evenals stranden om te surfen, het krijgen van rond meestal wordt gedaan door taxiboot service en elk deel van de eilanden is uniek en speciaal met verschillende soorten activiteiten en wilde dieren.

Alma Rodriguez
Alma RodriguezChicago
18-01-14

Het is een prachtig eiland in Panama. Lokale winkels worden gerund door de lokale bevolking en buitenlanders. Het is erg goedkoop gebied en het heeft zeker veel karakter. De mensen zijn geweldig en zeer gastvrij. De eilanden zijn bereikbaar met kleine boten en het kostte dicht bij niets om heen en weer te reizen.

Audrey Lo @TravelingAudrey
Audrey Lo @TravelingAudreyLos Angeles
20-11-13

Een van de top eiland uitjes vanuit Panama City. Alleen een 45 min vlucht van de stad, dit eiland is honeymoon haven. Het water is prachtig en de bestemming afgelegen jungle is ideaal om te duiken, snorkelen en dier kijken!

Plan een reis naar Panama