Toruń

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hostel Orange Plus, Hostel Freedom en Copernicus Neighbours drie van de beste goedkope hotels in Toruń. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Toruń zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Toruń?

9,8
Fans van geschiedenis
8,2
Avontuurlijke Reizigers
7,4
Rugzaktoeristen
6,7
Kunstliefhebbers
6,7
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (11)
Kelly Paras
Kelly ParasWashington D.C.
23-09-16

Torun is de postkaart perfecte stad van Polen. Rood dak gebouwen worden onderbroken door groene-koper bedekte kerktorens en smalle geplaveide straatjes kuieren door de stad. Bekend als "Krakow van het Noorden," Torun is een belangrijke toeristische hub en beschikken over drie UNESCO World Heritage Sites daarin de grenzen. Het is gelegen aan de rivier de Wisla is een belangrijk handelscentrum troef voor eeuwen heeft gemaakt.

Sam Mann
Sam MannBirkenhead
03-03-13

Het centrum heeft een aantal van de meest verbazingwekkende gotische architectuur. De plaats is absoluut een rijke geschiedenis, het was de geboorteplaats van Nicolaus Copernicus (een beroemde astronoom), heeft het kasteel van de Teutoonse Ridders, is er deze mentale toren die recht over is leunde (ik heb geen idee waarom) en niet te vergeten het is de thuisbasis van een aantal fantastische peperkoek en er is een plaats in het centrum van de stad dat prachtige zoete en hartige pannenkoeken geserveerd. Er is mooie bar boten die een plek om te zitten, relaxen en genieten van het mooie uitzicht op de rivier Wisla / Wisła en de bruggen die de tegenover elkaar liggende banken verbinden bieden. Deze plek is een goeie ligging moet bezoeken.

Patrick L Young
Patrick L YoungToruń
28-11-12

Torun is een prachtig UNESCO monumentaal zoet water (Hanze) poort op de rivier de Vistula, de geboorteplaats van de multidicisplinary genie en astronoom Nicolaas Copernicus, en heerlijke universiteitsstad, ontluikende met geweldige sfeer, lekker eten, prachtige boutique musea en een rijke historie die een afspiegeling is alles wat het beste in Polen!

Justina Grigonytė
Justina GrigonytėVilnius
28-04-17

Plan een reis naar Polen