Alvor

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Villa Golfinho, Villa Alemao by amcf en Terraço e Mar drie van de beste goedkope hotels in Alvor. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Alvor zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Alvor?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Spitiruele Zoekers
9,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (4)
abbie how
abbie howLonden
18-05-14

Schitterende plek, heeft prachtige stranden en goed voor toeristen, maar ook de volkeren stad aswell, heerlijke lokale restaurants en niet ver van Faro ook niet. Er is veel om lokaal wel doen.

Catty Stephenson
Catty StephensonManchester
06-01-17

Uitstekende plek voor alle leeftijden! De enige reden waarom we niet kunnen zetten 5 * is het eten in het hotel waar we verbleven was niet erg mooi, maar afgezien van dat er geen klachten wat dan ooit !!!

Stuart Renshaw
Stuart RenshawManchester
06-01-17

een zeer mooie plaats om het dorp chillout is niet veranderd of aangepast voor meer dan honderd jaar en geen commerciële gebouw toegestaan ​​binnen dorp boundrys dus geen grote hotels aan de plaats verwennen

Majella O'Malley
Majella O'MalleyHalifax
27-08-12

Plan een reis naar Portugal