Vieques

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ababor Suites, A Toda Vela en Beach Front Vieques Apartment & Beach drie van de beste goedkope hotels in Vieques. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Vieques zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Vieques?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,9
Fans van de buitensport
7,0
Reizende Gezinnen
6,5
Groene Reizigers
6,0
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (39)
Katie Pierce
Katie PierceBoston
18-03-16

Vieques eiland is een klein stukje paradijs dat nog volledig worden overspoeld door toeristen. Ik heb genoten van de mooie stranden en indrukwekkende restaurants. De bioluminescent baai hier is behoorlijk indrukwekkende feature. Het eiland beschikt over een relaxte houding, en is het beste voor een echt avontuurlijke geest. Maar luxe eten en accommodatie kan worden gevonden, bv. De W.

HAYDEE
HAYDEEBrooklyn
17-10-15

Love it here !! Vieques is absoluut mooi, zeer schoon, veel restaurants, de natuur op zijn best, wilde paarden zwerven door de straten echt geweldig !!

Richard O
Richard O
19-10-14

Korte goedkope veerboot van Fajardo. Ontdek deze spectaculaire broer eiland tijdens uw verblijf.

Bailey K.
Bailey K.Austin
22-07-14

We hebben niet veel van Vieques zien, behalve rijden rond in het busje, en de catamaran rit omhoog. Maar dat, in en van zichzelf, was zo de moeite waard. Het stadje Vieques is zo schattig! En de bij-schemering zonsondergang was briljant. De excursie zelf was een reis naar Vieques voor het diner en vervolgens over te gaan tot Mosquito Bay (toepasselijke naam) voor een lichtgevende ervaring.

Plan een reis naar Puerto Rico