Maribor

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Apartment Marinko, Rooms Jagger en Gril Ranca pod Pohorjem drie van de beste goedkope hotels in Maribor. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Maribor zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Maribor?

9,8
Groene Reizigers
8,7
Fans van de buitensport
7,5
Avontuurlijke Reizigers
7,5
Reizende Gezinnen
7,4
Studenten
Beoordelingen van leden (10)
Petra Kmetič
Petra Kmetič
27-07-16

Maribor is klein, maar mooie stad in de buurt van de prachtige rivier de Drava. Zeer goedkope en eenvoudige stad met een rijke geschiedenis.

Rachel S
Rachel SBerlijn
25-07-16

De tweede grootste stad in Slovenië, Maribor is een charmante, student gedreven stad die is zeer beloopbaar. Een van de hoogtepunten voor mij was Maribor City Park, waar de rode rozen (en vele andere planten) waren bijzonder levendige direct na het regende, en er was een vijver vol met schildpadden en coi vissen. U vindt hier ook 's werelds oudste-druif producerende wijnstokken aan het wijnmuseum hier. De stad ligt ook in de buurt Mariborsko Pohorje, een mooie (als 99,9% van de dingen buiten in Slovenië) regio watervallen en winderige wandelpaden.

Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra ComanBrașov
21-11-16

Robert Somerville
Robert SomervilleInvercargill
18-10-11

Plan een reis naar Slovenië