Khartoem

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Al Salam Rotana Hotel, Corinthia Hotel Khartoum en CORAL KHARTOUM HOTEL drie van de beste goedkope hotels in Khartoem. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Khartoem zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Khartoem?

9,8
Fans van de buitensport
7,9
Reizende Gezinnen
7,5
Kunstliefhebbers
7,5
Zakenreizigers
7,5
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (36)
Hemang Desai
Hemang DesaiKhartoem
11-07-14

Een plek volledig tegengesteld aan zijn buren. Een zeer veilige plek om te wonen. Ik heb een lange geschiedenis met Sudan. Eens moet er een punt naar Soedan te bezoeken en zien de Blauwe en de Witte Nijl samenvoegen, het is een once in a lifetime moment om twee rivieren samen te voegen tot de grootste rivier op de planeet aarde te scheppen zien te maken. Verbazingwekkende beschikbaarheid gerechten, van authentieke Sudanese Libanese Egyptische naar India, Het is allemaal hier beschikbaar. The Fresh water vis is populair hier ook. Burj Al Fateh en Rotana Salam, moeten twee vijfsterrenhotels volstaan ​​u toeristisch verblijf. Maar als u wilt uw budget te verlagen moet je een flink aantal goed onderhouden hotels te vinden. Mocht je van plan bent te reizen naar Soedan en hulp nodig hebben, dan kunt u altijd contact met mij op hemang1986@gmail.com, zal u winstdeelneming op alle mogelijke manieren.

Don Poisson
Don PoissonVancouver
06-01-17

Een snelle stop op weg naar Addis Abeba. De zeer vriendelijke lokale mensen die we onderweg ontmoet uitgebreid een uitnodiging voor een uitgebreid bezoek. Op een dag hopen we hen te nemen op.

Maxine Jones
Maxine JonesState College
06-01-17

Warm in de winter, warmer in de zomer. Quaint, koloniaal Afrika stijl stad. Heel interessant.

Osman Altilb
Osman AltilbKhartoum North
03-02-15

mijn plaats

Plan een reis naar Soedan

In en rond Khartoem