Aleppo

20 jan. 2019 - 21 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Reyhanli Emir Otel, Tourath House en Beit Salahieh Hotel drie van de beste goedkope hotels in Aleppo. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Aleppo zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Aleppo?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (14)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
25-01-17

De oude stad van Aleppo is een fascinerende plek. Smal steegje manier straatjes, overdekte souks (markten), indrukwekkende moskeeën, hoge wallen, heeft dit gebied geweest op het kruispunt van verschillende handelsroutes sinds de 2de millennium voor Christus Helaas, vandaag is het in gevaar met de constante dreiging van een aanval tijdens de Syrische Civil Oorlog. Geschiedenis loopt hier diep. Aleppo werd achtereenvolgens geregeerd door de Hittieten, Assyriërs, Akkadiërs, Grieken, Romeinen, Omajjaden, Ayyubiden, Mamelukken en Ottomanen, allen die sommige stempel gedrukt op de stad. We kunnen alleen maar hopen dat deze stad wordt veilig op een dag voor bewoners en toeristen.

Simone Colombara
Simone Colombara
04-02-13

Ik herinner me een mooie tempel in het midden van de woestijn, in de buurt van een heilige berg. Ik hoop dat ik niet verwisseld de plaatsen ...

Tamoh Adla
Tamoh Adla
06-01-17

Het beste

M Shasho
M ShashoAleppo
06-01-17

Over mening in Aleppo

Plan een reis naar Syrië