Hualien

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Welcome Hostel, Marshal Hotel Hualien en Fair Tale Motel - Sea drie van de beste goedkope hotels in Hualien. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Hualien zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Hualien?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
8,1
Reizende Gezinnen
7,6
Rugzaktoeristen
6,3
Alleenreizende Vrouwen
Beoordelingen van leden (14)
Noel Lau
Noel LauMadrid
10-05-16

Een van de meest bezochte steden in Taiwan, vanwege de nabijheid van Taroko National Park. Ingeklemd tussen de imposante bergen en de Stille Oceaan, Hualien voelt zich meer ontspannen en uitgestrekte dan de doorgaans drukke Taiwanese steden. Het heeft alles wat een reiziger nodig heeft: van budget backpackers naar high-end hotels; vele restaurants, cafés en straat-side kraampjes; scooters en fietsverhuur.

Asher Garland
Asher GarlandBellevue
15-12-15

Zeer leuke kleine stad met veel outdoor avonturen en de stad voedsel te genieten. Outdoor Adventure: Het water opsporen tour is een must voor elke toerist en ik zal herinneren hoe leuk het was voor mijn fractie voor de rest van mijn leven. Water rafting tour is ook erg leuk, maar in de winter (december) het is eigenlijk koud, winderig en het waterpeil laag is, zodat er bijna geen stroomversnellingen of stroom. Er is ook een rondleiding door het nationale park hier, die een fantastisch uitzicht heeft. Stad fun: Garnalen vissen is iets wat je moet uitchecken. Er is een leuke arcade, een gokken arcade, en een mooie bioscoop. De avond markt hier is groot, ruim en echt schoon! Het eten is niet zo goed als Taipei avondmarkten, maar nog steeds veel plezier. Populaire Foods hier om te proberen: Famous film plaats in de buurt van het treinstation. Er is ook een populaire plek hier dat er iets als een gefrituurde ui pannenkoek met ei, dat is super populair hier, dat is super bom, maar een lange rij worden geserveerd.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
24-10-15

Een zeer aangename, relaxte stad opgezet om toeristen die komen om te bezoeken in de buurt Taroko Gorge tegemoet te komen. De stad heeft veel goed geprijsde accommodatie, vele eetgelegenheden, een drukke nacht markt, en tal van scooter verhuur. De stad ligt tussen de oceaan en de bergen en er zijn ook een paar mooie stranden in de buurt.

Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
07-09-13

Een stad Ik weet nog niet zo goed als ik zou willen. De omliggende gebieden van de schoonheid van de oceaan kustlijn tot de schilderachtige wonderen van de bergen en rivieren zijn verbluffend. Het is de centrale wijk ik nog steeds om te verkennen.

Plan een reis naar Taiwan