Port Vila

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Angelfish Cove Villas, Poppy's on the Lagoon en Nasama Resort drie van de beste goedkope hotels in Port Vila. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Port Vila zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Port Vila

vanaf € 55
vanaf € 103

Wat zeggen reizigers over Port Vila?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (14)
Exectoursbkk Auswathai
Exectoursbkk AuswathaiBangkok
08-07-16

Prachtige plek, een stukje geschiedenis, veel geweldige visgerechten en foto avontuur, lokale huren om te springen aan boord van de lokale ritten is handig ..

pascal cretton
pascal crettonMartigny
08-07-16

Super vriendelijke mensen. We huurden een mooi huis in een gezin. Spot de rode lichten in de jungle in de buurt van Port Vila 's nachts en gaan proberen de Kawa. Dit traditionele drank zal je vliegen ....

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
06-01-17

Een slaperige South Pacific hoofdstad met een Franse twist. Er is enige echt heerlijk eten hier. De biefstuk en de zeevruchten zijn de belangrijkste trekt. Er zijn ook een aantal leuke hotels, en mensen kunnen zwemmen in de oceaan net buiten de stad. Het heeft een internationale uitstraling die de rest van het land ontgaat. Een zeer aangename plek om te bezoeken.

Jase Boyd
Jase BoydSydney
06-01-17

Het was in 1979, maar ik vond het geweldig

Plan een reis naar Vanuatu