Bangor

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Nart Hotel, Traditional Two Bedroom en Large Loft drie van de beste goedkope hotels in Bangor. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bangor zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Bangor?

9,8
Fans van het nachtleven
9,8
Zakenreizigers
7,5
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (8)
Torrey Gray
Torrey GraySchweinfurt
06-01-17

Vrijwel groeide op in de Bangor gebied. Ik hou van de stad en het heeft veel te bieden. Toch mist veel van de gemakken van grotere steden, maar mist ook de ondergang. Bangor is klein slaperige stad. Biedt een verscheidenheid aan hotels en winkelcentra. Het is een korte rit naar de kust naar beneden Route 1 naar Bar Harbor en is de laatste grote stop voordat je in de landelijke gebieden van Maine.

Belkiss Peralta
Belkiss PeraltaLawrence
06-01-17

Het is leuk!

Nancy S
Nancy S
11-12-17

Just a little over an hour from the Cabin. Bangor offers convenient shopping from quant shops in Downtown to big box stores and mall. There is plenty to do as well with festivals such as the American Folk Festival, headline music acts, Blues festival and more. Bowling alleys, Playland Adventures, movie theaters, museums also offer great family outings.

CAMP SAMUEL
CAMP SAMUELWells
31-08-16

The nearest large river city to CAMP SAMUEL... it offers some good restaurants, movie entertainment and nightlife, music venues, and Hollywood Slots (gambling).

Plan een reis naar Verenigde Staten