Charlotte

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn The Westin Charlotte, Omni Charlotte Hotel en Le Méridien Charlotte drie van de beste goedkope hotels in Charlotte. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Charlotte zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Charlotte?

9,8
Reizende Gezinnen
8,8
Fijnproevers
7,9
Fans van de buitensport
7,4
Fans van het nachtleven
6,7
Studenten
Beoordelingen van leden (95)
Phyllis Kidd
Phyllis KiddAnderson
07-02-16

Philip en ik op de ACC spel van het Kampioenschap. Het was een prachtige dag, maakte veel herinneringen. En, we wonnen de wedstrijd !! Ga Tijgers !!

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
20-12-15

Het is niet Raleigh-Durham, maar is een leuke plek om te bezoeken. Middelgrote stad met een grote woon-campus voor UNC, veel open ruimtes, en gemakkelijk te omzeilen.

Stace
StaceMilwaukee
22-09-14

Dit is mijn tweede keer naar Charlotte en ik ben nog steeds verliefd op haar. Het is een schone stad, vriendelijke mensen, en er is een aantal echt leuke dingen te doen. De stad lijn is mooi en de omliggende het is mooie boom lijnen. Het heeft het beste van zowel stedelijke als land!

Stanley Chan
Stanley ChanSanta Clara
22-09-14

Prachtige stad. Doet me denken aan een beter uit en verzorgde San Jose. Lange hemel stijgt ... met een mix van moderne architectuur en geschiedenis (oude gebouwen en begraafplaatsen) met elkaar vermengd. Uitstekende stad om musea te bezoeken en deel te nemen aan ghost tours.

Plan een reis naar Verenigde Staten