Washington D.C.

16 feb. 2019 - 17 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Churchill Hotel Near Embassy Row, The Graham Washington Dc Georgetown, Tapestry Collection By Hilton en Hyatt Place Washington D.c./national Mall drie van de beste goedkope hotels in Washington D.C.. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Washington D.C. zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Washington D.C.

vanaf € 132
vanaf € 136
vanaf € 265

Wat zeggen reizigers over Washington D.C.?

9,8
Fans van geschiedenis
8,7
Reizende Gezinnen
6,9
Avontuurlijke Reizigers
6,8
Studenten
6,6
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (699)
ABelle Ng
ABelle NgNieuwe stad
08-08-17

Zo veel verkeer everywher E .... Ik wil gewoon gaan! Washington DC staat voor District of Columbia en is een stad geen staat .... Het is nog niet eens in een staat ... het is zijn eigen ding .... Het is vol van overheidsgebouwen ... en mensen die rondlopen in kostuums roken van sigaretten ... koffie drinken ... en praten op mobiele telefoons .... het is gelegen aan de monding van de rivier de Potomac op de East Coast in de buurt van Maryland en Virginia .... het Witte Huis en het Capitool zijn er! Meh niets ruimtelijke ... klein stedelijk gebied ... (* _ *;

Tiffany Farley
Tiffany FarleyFulton
01-12-16

National Mall is erg vol tijdens de dag, maar erg rustig en mooi straten 's nachts. Hield onze late avond wandeling rond de stad.

Jim Bailey
Jim BaileyValparaiso
23-09-16

Geweldige plek om te leren over onze geschiedenis als Amerikanen. De genomen risico's en verlies voor ons land en vrijheden veilig te stellen. Must see ...

Nick Mastrocola
Nick MastrocolaWaterford
30-04-16

Als u wilt de beste tribute te zien op een van onze laatste oorlogen naar de Tweede Wereldoorlog memorial. Als u wilt om het te zien in het beste licht gaan 's nachts. De toeristen zijn verdwenen en t gf e verlichting maken het een geweldige reis.

Veelgestelde vragen

De duurste maand voor een verblijf in Washington D.C. is januari, met een gemiddelde prijs van € 153 per nacht. De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 153 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari is doorgaans € 183 per nacht. Dit is € -19% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 153 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Verenigde Staten