Victoriavallen

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Chanters Lodge, Green Tree Lodge en Victoria Falls Backpackers Lodge drie van de beste goedkope hotels in Victoriavallen. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Victoriavallen zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Victoriavallen

vanaf € 62
vanaf € 251
vanaf € 473

Wat zeggen reizigers over Victoriavallen?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,6
Fans van de buitensport
7,2
Rugzaktoeristen
6,9
Reizende Gezinnen
5,9
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (47)
Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
30-01-16

In tegenstelling tot de Niagara Falls in de staten, Victoria Falls is wild en prachtig. U zult merken dat het gebied, ondanks de wereldwijde bekendheid, is niet gebouwd zoals de meeste toeristische bestemmingen. Als je het brengen van kleine kinderen met u, houden een oogje op hen! In aanvulling op het lopen van de park, we deden ook een helikoptervlucht boven de waterval die was ongelooflijk. Als je echt een spannend avontuur wilt, kijk naar de watervallen van de Zimbabwaanse kant naar de Zambia kant. U zult merken dat er een klein zwembad waar mensen kunnen zwemmen op de Zambia kant schijnbaar op het punt om te vallen over de watervallen, dat is Devil's Pool. U kunt alleen toegang krijgen tot Devil's Zwembad van het Zambia kant.

Soren L
Soren L
19-12-14

Prachtige plek om te bezoeken - grote toeristische attractie - winkels, bunje springen, riviercruises, zip lining, winkels, restaurants, cafés, wandelingen, kanotochten, helikoptervluchten

Alena Křivánková
Alena KřivánkováBrno-Město
12-01-16

Victoria Falls zijn erg mooi. Maar beter is het om er naartoe te reizen na het regenseizoen wanneer Zambezi is vol met water (juni, juli). Anders in het droge seizoen kunt u wandelen in de gang van de Zambezi en zie de rotsen van vallen :-) Rondom valt is veel dieren - vooral apen :-) Dus wees voorzichtig met je spullen. Over het jaar geleden herstelde ze de ingang dus nu de plaats ziet er echt geweldig.

Emanuela Allgood
Emanuela AllgoodSan Jose
14-08-14

Gaan naar het einde van de droge periode. Er is nog genoeg water in de watervallen en je kunt eigenlijk naar de rand en kijk naar beneden. Er is veel minder van de mist dat de site domineert tijdens het regenseizoen, wanneer zelfs de trail die de watervallen op een afstand van ongeveer 50 yards of meer volgt wordt erg nat.

Plan een reis naar Zimbabwe