Nieuws Black Friday bij easyJet: vliegtickets en deals

Alle artikelen

Black Friday bij easyJet: vliegtickets en deals

Black Friday betekent sale met een grote S! Niet alleen in in de winkels, maar ook in het aanbod van vliegtickets. easyJet doet ieder jaar mee met spectaculaire Black Friday deals - Skyscanner brengt je live op de hoogte van de beste vliegticket aanbiedingen.

Kaart
app

Wat is Black Friday en Cyber Monday?

Black Friday is een traditie dat met name in de Verenigde Staten gevierd wordt op de dag na Thanksgiving. De meeste mensen hebben dan nog een vrije dag en dat maakt het de ideale dag om te gaan winkelen en te beginnen met de kerstinkopen. Cyber Monday luidt de start in van de kerstverkoop bij online winkels, als antwoord op Black Friday.
Naast de Verenigde Staten is Black Friday vooral populair in het Verenigd Koninkrijk, maar inmiddels wordt Black Friday ook vaker in Nederland gevierd. Met name luchtvaartmaatschappijen spelen hier handig op in, zo ook easyJet.

Kijk hier vanaf 29 november iedere dag om alle aanbiedingen in de easyJet sale tijdens Black Friday in real time te bekijken.

Black Friday Sale bij easyJet ✈

Kaart

Inspiratie nodig?

Doe vast inspiratie op en bekijk hieronder onze favoriete en mooiste easyJet-bestemmingen.

Zo vind je Black Friday Deals op Skyscanner

Ook easyJet heeft dit jaar topaanbiedingen tijdens het Black Friday Weekend en Cyber Monday, dat plaatsvindt van van 29 november tot 2 december 2019. Op deze pagina vind je alleen de Black Friday deals van easyJet, maar hoe zorg je er nou voor dat je geen enkele andere aanbieding mist?

  • Download de Skyscanner reisapp: vliegtickets, hotels en autohuur in één handige app! Vind de beste deals en zie direct de beste tijd om te reizen.
  • Creëer een account op Skyscanner en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan sturen we je een mailtje wanneer de Black Friday en Cyber Monday deals live staan. Maak een account aan via de ‘Inloggen’ knop rechtsboven en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Meer (geheime) tips en deals? Bekijk dan:

*Bijgewerkt: 3 september 2019. Genoemde prijzen zijn alleen laagst geschatte prijzen op het moment van publicatie en zijn onderhevig aan wijzigingen en/of beschikbaarheid.

Skyscanner is de wereldwijde reiszoekmachine die jou helpt besparen op vliegtickets, hotel deals en autohuur. Download ook onze handige app.