Vluchten van de luchthaven van Athens Internationaal naar Noord-Egeïsche Eilanden

Goedkope vluchten van luchthaven Athens Internationaal naar Noord-Egeïsche Eilanden

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Athens Internationaal naar Noord-Egeïsche Eilanden, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Athens Internationaal naar Noord-Egeïsche Eilanden

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden68 €, Chios
Goedkoopste maand om te vliegendecember
Gemiddelde vliegtijd56 min
Gemiddeld aantal vluchten per week226
Populairste luchtvaartmaatschappijenOlympic Air

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel van de luchthaven Athens Internationaal naar de luchthaven Chios, de luchthaven Mytilini en de luchthaven Samos in Noord-Egeïsche Eilanden.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Athens Internationaal naar Noord-Egeïsche Eilanden die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 68 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Noord-Egeïsche Eilanden van 120 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Athens Internationaal naar de luchthaven Samos te vliegen is momenteel oktober.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Athens Internationaal naar de luchthaven Chios te vliegen is momenteel december.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Athens Internationaal naar de luchthaven Mytilini luchthaven te vliegen is meestal januari.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Athens Internationaal naar Noord-Egeïsche Eilanden op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 19 december 2024.
Als je vliegt vanuit Athens Internationaal, is de goedkoopste stad in Noord-Egeïsche Eilanden om naartoe te vliegen Chios. De goedkoopste luchthaven van Chios is op dit moment Chios.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Athens Internationaal en Noord-Egeïsche Eilanden is 55 minuten.
Populairste vluchten