Vluchten van de luchthaven van Berlijn Brandenburg naar Catalonië

Goedkope vluchten van luchthaven Berlijn Brandenburg naar Catalonië

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Berlijn Brandenburg naar Catalonië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Berlijn Brandenburg naar Catalonië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden48 €, Barcelona
Goedkoopste maand om te vliegennovember
Gemiddelde vliegtijd2 uur 39 min
Gemiddeld aantal vluchten per week59
Populairste luchtvaartmaatschappijenQatar Airways

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Berlijn Brandenburg naar de luchthaven Barcelona in Catalonië.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Berlijn Brandenburg naar Catalonië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 48 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Catalonië van 195 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Berlijn Brandenburg naar de luchthaven Andorra-La Seu d'Urgell te vliegen is momenteel mei.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Berlijn Brandenburg naar de luchthaven Barcelona te vliegen is momenteel november.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Berlijn Brandenburg naar de luchthaven Reus te vliegen is momenteel juni.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Berlijn Brandenburg naar de luchthaven Girona luchthaven te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Berlijn Brandenburg naar Catalonië op dit moment het goedkoopst zijn op zaterdag 16 november 2024.
Als je vliegt vanuit Berlijn Brandenburg, is de goedkoopste stad in Catalonië om naartoe te vliegen Barcelona. De goedkoopste luchthaven van Barcelona is op dit moment Barcelona.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Berlijn Brandenburg en Catalonië is 2 uur en 39 minuten.
Populairste vluchten