Vluchten van de luchthaven van New York John F Kennedy naar Tokio

Goedkope vluchten van luchthaven New York John F Kennedy naar Tokio

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven New York John F Kennedy naar Tokio, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven New York John F Kennedy naar Tokio

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden802 €, Tokio
Goedkoopste maand om te vliegennovember
Gemiddelde vliegtijd14 uur 24 min
Gemiddeld aantal vluchten per week115
Populairste luchtvaartmaatschappijenJapan Airlines

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Tokyo Haneda in Tokio.
Luchthaven Nueva York Newark biedt rechtstreekse vluchten naar Tokio.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven New York John F Kennedy naar Tokio die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 802 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Tokio van 1.116 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Tokyo Narita te vliegen is momenteel november.
De goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Tokyo Haneda te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven New York John F Kennedy naar Tokio op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 12 november 2024.
Als je vliegt vanuit New York John F Kennedy, is de goedkoopste stad in Tokio om naartoe te vliegen Tokio. De goedkoopste luchthaven van Tokio is op dit moment Tokyo Narita.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven New York John F Kennedy en Tokio is 14 uur en 24 minuten.
Populairste vluchten