Kaart

Vliegtickets vanaf Japan - Skyscanner

Vliegtickets vanaf Japan

Bent u op vakantie in Japan of woont en werkt u daar op dit moment en bent u op zoek naar vliegtickets vanaf Japan? Lees dan hier vanaf welke vliegvelden in Japan u naar welke bestemmingen kunt vliegen en hoe u de luchthavens kunt bereiken.

Vervoer naar de luchthavens van Japan

Japan telt honderden vliegvelden, vanuit waar u naar talloze binnen- en buitenlandse bestemmingen kunt vliegen. Tot de grootste luchthavens van Japan behoren Haneda Airport en Narita International Airport in Tokio, Fukuoka Airport in Fukuoka, New Chitose Airport in Sapporo en Kansai International Airport in Osaka, en deze zijn allemaal zeer goed met de auto en het openbaar vervoer te bereiken. Indien u bijvoorbeeld vanaf Narita International Airport in Tokio vliegt kunt u het beste de Narita Express, Airport Narita trein, Keisei Narita Airport Line of de Skyliner trein naar de luchthaven nemen. Daarnaast zijn er diverse bussen en minibusjes die vanuit het centrum van Tokio naar het vliegveld rijden. Bent u van plan om met uw (huur)auto naar Narita International Airport te rijden, dan dient u de tolwegen naar de luchthaven te volgen. Houd u er in dat geval wel rekening mee dat er vaak file staat, en dat de autorit naar de luchthaven zonder file ruim 1 uur duurt. De andere grote luchthavens In Japan zijn meestal ook zeer goed per trein, bus, minibus en taxi te bereiken. Gaat u vanaf een kleiner vliegveld in Japan vliegen, dan zijn de mogelijkheden meestal wat beperkter en kunt u alleen een bus of taxi naar het vliegveld nemen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Vanaf de grootste luchthavens van Japan kunt u met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM, Air France, Alitalia, All Nippon Airways, American Airlines, China Southern Airlines, Japan Airlines en United Airlines naar talloze binnenlandse, Aziatische en intercontinentale bestemmingen vliegen zoals Amsterdam, Londen, Parijs, Frankfurt, Bangkok, Chicago, Washington, Seoul, Shanghai en Sydney. Daarnaast zijn er op de grote vliegvelden van Japan veel regionale luchtvaartmaatschappijen en prijsvechters actief, waaronder Scoot, Vanilla Air, Tigerair en Jetstar Japan, die naar binnenlandse, regionale en Aziatische bestemmingen vliegen als Hong Kong, Kaohsiung, Taipei, Singapore, Osaka en Sapporo-Chitose. Indien u gaat vliegen vanaf kleinere regionale luchthavens kunt u vaak alleen binnenlandse en regionale vluchten nemen, met binnenlandse luchtvaartmaatschappijen en prijsvechters als Jin Air, Oriental Air Bridge en Solaseed Air.

Faciliteiten

De grote en middelgrote luchthavens van Japan beschikken allemaal over talloze faciliteiten, waaronder belastingvrije winkels, modewinkels, souvenirwinkels, cafés, fast food, sushibars, à la carte restaurants, geldautomaten, geldwisselkantoren, gebedsruimtes, hotels, ontspanningsruimtes, massagesalons en speelfaciliteiten voor de kinderen. Het aanbod van faciliteiten op de kleinere luchthavens van Japan is meestal wat beperkter, maar ook hier is altijd wel een café of restaurantje te vinden waar u een verkoelend drankje kunt drinken of van een heerlijke Japanse snack kunt genieten.

Tip: Wilt u weten vanaf welke Japanse luchthaven u het goedkoopst naar uw bestemming kunt vliegen? Vul dan in het zoekvenster bij luchthaven van vertrek ‘Japan (JP) Alle vliegvelden’ in, dan laat Skyscanner u alle goedkope vluchten vanaf alle luchthavens in Japan zien.

Populaire vluchten vanaf Japan naar...

Foto's van Flickr/andynew

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.