Vluchten van de luchthaven van Santiago Arturo Merino Benítez naar Cundinamarca

Goedkope vluchten van luchthaven Santiago Arturo Merino Benítez naar Cundinamarca

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Santiago Arturo Merino Benítez naar Cundinamarca, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Santiago Arturo Merino Benítez naar Cundinamarca

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden205 €, Bogota
Goedkoopste maand om te vliegenaugustus
Gemiddelde vliegtijd6 uur 6 min
Gemiddeld aantal vluchten per week100
Populairste luchtvaartmaatschappijenDelta

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Santiago Arturo Merino Benítez naar de luchthaven Bogotá in Cundinamarca.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Santiago Arturo Merino Benítez naar Cundinamarca die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 205 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Cundinamarca van 280 €.
De goedkoopste maand om van luchthaven Santiago Arturo Merino Benítez naar Cundinamarca te vliegen is momenteel augustus.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Santiago Arturo Merino Benítez naar Cundinamarca op dit moment het goedkoopst zijn op zaterdag 10 augustus 2024.
Als je vliegt vanuit Santiago Arturo Merino Benítez, is de goedkoopste stad in Cundinamarca om naartoe te vliegen Bogota. De goedkoopste luchthaven van Bogota is op dit moment Bogotá.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Santiago Arturo Merino Benítez en Cundinamarca is 6 uur en 6 minuten.
Populairste vluchten