Vluchten van de luchthaven van San Francisco Internationaal naar Hawaï

Goedkope vluchten van luchthaven San Francisco Internationaal naar Hawaï

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven San Francisco Internationaal naar Hawaï, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven San Francisco Internationaal naar Hawaï

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden170 €, Kailua
Goedkoopste maand om te vliegennovember
Gemiddelde vliegtijd5 uur 33 min
Gemiddeld aantal vluchten per week386
Populairste luchtvaartmaatschappijenUnited

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel van de luchthaven San Francisco Internationaal naar de luchthaven Kona, de luchthaven Maui Kahului en de luchthaven Honolulu Internationaal in Hawaï.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven San Francisco Internationaal naar Hawaï die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 170 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Hawaï van 344 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven San Francisco Internationaal naar de luchthaven Kamuela te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven San Francisco Internationaal naar de luchthaven Kapalua te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven San Francisco Internationaal naar de luchthaven Hana te vliegen is momenteel augustus.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven San Francisco Internationaal naar de luchthaven Maui Kahului luchthaven te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven San Francisco Internationaal naar Hawaï op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 6 november 2024.
Als je vliegt vanuit San Francisco Internationaal, is de goedkoopste stad in Hawaï om naartoe te vliegen Kailua. De goedkoopste luchthaven van Kailua is op dit moment Kona.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven San Francisco Internationaal en Hawaï is 5 uur en 33 minuten.
Populairste vluchten