Vluchten van Las Vegas naar New York

Vluchtaanbiedingen van Las Vegas naar New York

Zoek je goedkope tickets van Las Vegas naar New York, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Las Vegas naar New York

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden116 €, New York City
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddelde vliegtijd4 uur 46 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekLas Vegas Harry Reid International
Populairste luchtvaartmaatschappijenUnited

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Las Vegas naar New York die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 116 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor New York van 321 €.
De goedkoopste maand om van Las Vegas naar luchthaven Buffalo Niagara te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Las Vegas naar luchthaven Albany te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Las Vegas naar luchthaven Rochester te vliegen is meestal juli. En de goedkoopste maand om van Las Vegas naar luchthaven Binghamton te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Las Vegas naar New York op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 11 september 2024.
Luchthaven Las Vegas Harry Reid International biedt rechtstreekse vluchten naar New York.
Als je vliegt vanaf Las Vegas, is de goedkoopste stad in New York om naartoe te vliegen New York City. De goedkoopste luchthaven van New York City is op dit moment LaGuardia.
De gemiddelde vluchttijd tussen Las Vegas en New York is 4 uur en 45 minuten.
Populairste vluchten