Vluchten van Osaka naar Hokkaido

Vluchtaanbiedingen van Osaka naar Hokkaido

Zoek je goedkope tickets van Osaka naar Hokkaido, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Osaka naar Hokkaido

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden79 €, Sapporo
Goedkoopste maand om te vliegenmei
Gemiddelde vliegtijd1 uur 56 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekOsaka Kansai Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenANA (All Nippon Airways)

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Osaka naar Hokkaido die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 79 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Hokkaido van 192 €.
De goedkoopste maand om van Osaka naar luchthaven Asahikawa te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Osaka naar luchthaven Monbetsu te vliegen is meestal februari. De goedkoopste maand om van Osaka naar luchthaven Kushiro te vliegen is meestal juli. En de goedkoopste maand om van Osaka naar luchthaven Hakodate te vliegen is meestal oktober.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Osaka naar Hokkaido op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 30 mei 2024.
Luchthaven Osaka Kansai Internationaal en luchthavenOsaka Itami bieden rechtstreekse vluchten naar Hokkaido.
Als je vliegt vanaf Osaka, is de goedkoopste stad in Hokkaido om naartoe te vliegen Sapporo. De goedkoopste luchthaven van Sapporo is op dit moment Sapporo Chitose.
De gemiddelde vluchttijd tussen Osaka en Hokkaido is 1 uur en 55 minuten.
Populairste vluchten