Vluchten van Parijs naar Québec

Vluchtaanbiedingen van Parijs naar Québec

Zoek je goedkope tickets van Parijs naar Québec, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Parijs naar Québec

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden343 €, Montréal
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd7 uur 40 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekParijs Orly
Populairste luchtvaartmaatschappijenVirgin Atlantic

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Parijs naar Québec die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 343 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Québec van 472 €.
De goedkoopste maand om van Parijs naar luchthaven Quebec te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Parijs naar luchthaven Rouyn te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Parijs naar luchthaven Bagotville te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Parijs naar luchthaven Gaspé te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Parijs naar Québec op dit moment het goedkoopst zijn op zaterdag 8 juni 2024.
Luchthaven Parijs Orly en luchthavenParijs Charles de Gaulle bieden rechtstreekse vluchten naar Québec.
Als je vliegt vanaf Parijs, is de goedkoopste stad in Québec om naartoe te vliegen Montréal. De goedkoopste luchthaven van Montréal is op dit moment Montréal Pierre Elliott Trudeau.
De gemiddelde vluchttijd tussen Parijs en Québec is 7 uur en 39 minuten.
Populairste vluchten