Vluchten van Rome naar Canarische Eilanden

Vluchtaanbiedingen van Rome naar Canarische Eilanden

Zoek je goedkope tickets van Rome naar Canarische Eilanden, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Rome naar Canarische Eilanden

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden77 €, Santa Cruz de Tenerife
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd4 uur 31 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekRoma Fiumicino
Populairste luchtvaartmaatschappijenRyanair

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Rome naar Canarische Eilanden die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 77 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Canarische Eilanden van 156 €.
De goedkoopste maand om van Rome naar luchthaven Valverde Hierro te vliegen is momenteel juni. De goedkoopste maand om van Rome naar luchthaven Tenerife Zuid te vliegen is meestal juni
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Rome naar Canarische Eilanden op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 5 juni 2024.
Luchthaven Roma Fiumicino biedt rechtstreekse vluchten naar Canarische Eilanden.
Als je vliegt vanaf Rome, is de goedkoopste stad in Canarische Eilanden om naartoe te vliegen Santa Cruz de Tenerife. De goedkoopste luchthaven van Santa Cruz de Tenerife is op dit moment Tenerife Zuid.
De gemiddelde vluchttijd tussen Rome en Canarische Eilanden is 4 uur en 30 minuten.
Populairste vluchten