Vluchten van Venetië naar Sardinië

Vluchtaanbiedingen van Venetië naar Sardinië

Zoek je goedkope tickets van Venetië naar Sardinië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Venetië naar Sardinië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden30 €, Alghero Sardinië
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 28 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekVenetië Marco Polo
Populairste luchtvaartmaatschappijeneasyJet

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Venetië naar Sardinië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 30 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Sardinië van 109 €.
De goedkoopste maand om van Venetië naar luchthaven Olbia te vliegen is momenteel juli. De goedkoopste maand om van Venetië naar luchthaven Alghero Sardinië te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Venetië naar de luchthaven Cagliari te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Venetië naar Sardinië op dit moment het goedkoopst zijn op zaterdag 29 juni 2024.
Luchthaven Venetië Marco Polo biedt rechtstreekse vluchten naar Sardinië.
Als je vliegt vanaf Venetië, is de goedkoopste stad in Sardinië om naartoe te vliegen Alghero Sardinië. De goedkoopste luchthaven van Alghero Sardinië is op dit moment Alghero Sardinië.
De gemiddelde vluchttijd tussen Venetië en Sardinië is 1 uur en 28 minuten.
Populairste vluchten